Vapefly Brunhilde SBS ir
Vapefly Brunhilde MTL
Brunhilde SBS - sunkokas, ypač su kaitikliu ir 21700 baterija tai ir virš 250 gramų sveria. Paviršius (gunmetal) gerai padengtas, rankoje laikyti patogus, FIRE mygtukas pirštu lengvai randamas, irgi patogus. Ekranėlis dugne - man tai nei pliusas, nei minusas - vieną kartą nustatau ir retokai aš į jį pažiūriu. Yra USB-C, jei kam reikia. Kaitiklio prisukimo vieta platoka - telpa 25mm kaitikliai, dar čiut čiut ir lieka, koks pusė milimetro. Geras SBS, man patiko. Minusų ar prie ko prisikinist neradau. Girti daug irgi neturiu už ką.
Kaitiklis
Brunhilde MTL irgi patiko, skanus, man atrodo paprastas, nors skaičiau, kad yra ir vargstančių su juo - tai skysčio padavimas nepakankamas, tai vatos pataria daug pridėti, tai šliurbčioja... Jokių būrimų su juo nedariau, spiralė paprasta, žikliorius 1,4mm, standartiškai vatos, kad ant trosų užsidėtų ir trosai skystį ištraukia iki paskutinio lašo. Gal tik garas biškį šiltesnis, bet tam aš ilgesnį driptipą uždedu ir nesijaučia to šiltumo. Išvaizda kaitiklio savotiška, visai ne kompaktiškas, bet toks įdomesnis. Yra kam patinka.