Prisiskaičiau ir prisižiūrėjau nemažai atsiliepimų apie SMOK Alien, pasirodė modas tikrai vertas dėmesio. Taigi, ilgai nelaukęs, nulekiau į parduotuvę, pačiupinėjau ir aišku labai jis man patiko, nusipirkau. Kamuoju jį dar tik daugiau nei vieną dieną, bet kol kas vien tik pliusai.
Labai mažas kaip su dviem baterijom, rankose labai patogus, viskas gražiai išdirbta, jaučiasi, kad rankose laikai kokybišką daiktą. Pirmas dalykas, kuris man labiausiai patiko tai yra power mygtukas modo šone, negalvojau, kad bus ant tiek patogu juo naudotis. Didelis ekraniukas su daug pateiktos aktualios informacijos. Pats naršymas per nustatymus galimas vien tik su power mygtuku, kas pradžioj nepabandžius, atrodė, kad turėtų būti nepatogu, bet pripratus, labai patogus dalykas, ypač praverčia tam tikrais atvejais. Baterijos... VAU... Palyginus su mano RX2/3, žymiai ilgiau Alien'as laiko. Atrodo naudojau tikrai daug ir dažnai, ypač kai naujas daiktas, nesinori iš rankų paleist, įsidėjau du šokoladukus vakar ~15:30, dabar pažiūrėjau, rodo 38% ir 39% baterijų likutį. Net RX2/3 pas mane su trim VTC5 ne visada tiek atlaikydavo, o ką jau kalbėt kai įsidedi tik du šokoladukus. Beje, garinama buvo su tais pačiais nustatymais. Dar galvojau, kad jis bus per mažas su Limitless RDTA Plus, bet pasirodo klydau, gal tik koks mikronas išlindęs gaunas.
Vienintelis pradžioj minusas buvo, kad kartais power mygtuką nuspaudus jis nesuveikdavo, pradedu traukt, o garo nėra, nors mygtukas buvo gerai nuspaudžiamas. Bet atsinaujinau modo programinę įrangą ir vualia, problema išspresta, jų svetainėje dar yra paminėta: - "Solved the “misfire” problem during vaping.". Na, o daugiau kolkas jokių problemų su juo neturėjau, pažiūrėsim ką parodys laikas.
Taigi, pats asmeniškai esu labai patenkintas savo pirkiniu, jeigu kas nors manęs paklaustų ar rekomenduočiau SMOK Alian, be abejonės atsakymas būtų TAIP.
Skanaus garo visiems
Tai yra tik mano subjektyvi nuomonė.
1.jpg
P.S. maximoj 50% akcija buvo Red Label
2.jpg
3.jpg
4.jpg