Kwtm Man siulyta box'sa imeteidusia draskai, dabar gailiuosi
ir fotkiu tau daugiau nesiusiu
beje SN turiu gera nuolaida ant box'o sutaupai nuo 50 iki 150 euruWinci
![]()
Kwtm Man siulyta box'sa imeteidusia draskai, dabar gailiuosi
ir fotkiu tau daugiau nesiusiu
beje SN turiu gera nuolaida ant box'o sutaupai nuo 50 iki 150 euruWinci
![]()
Last edited by evaldasm; 11-08-2015 at 08:59 PM.
GUS KISS|Colibri|VaporShark|SN Box|XVOStick|Delta|PIPELINE PRO 2+|Wood N Breath SOOOM-40N
GP S&P|RoseV2|Salamandra|Calix|TilemahosV2|KS|Merkava|GEM - MarkBugs|Zz|ATAMAN III
Aha, pasitikrink datom kada imesta i snukiaknyge, kada forume tau per pm zinute imeciau. Veliau jau imeciau i foruma. Nikolajus man ji siule, atsisakiauzioplys
galvojau kad visokio gerio ir taip per daug stovi
Last edited by evaldasm; 11-08-2015 at 09:13 PM.
GUS KISS|Colibri|VaporShark|SN Box|XVOStick|Delta|PIPELINE PRO 2+|Wood N Breath SOOOM-40N
GP S&P|RoseV2|Salamandra|Calix|TilemahosV2|KS|Merkava|GEM - MarkBugs|Zz|ATAMAN III
Marquis RDA•Erlkönigin•Rose V2s•BF-99•Lemo 2•KS RTA•GEM RTA•Origen V2•In'nax MR2•Nemesis•Sigelei 100W•Caravela•SMPL Mod•Cloupor Mini•Evolv DNA40
Nesakysiudabar man ziurkenai ausu duoda
tau butu kainaves 520, as galejau paimti uz 430
kvailys
. Dabar eile iki Geguzes, man 2-3 menesiai, putiovas dzedas susirasineju pastoviai, jei kam reiks SN box'u galesiu patarpininkauti del normalesnes kainos ir gamybos datu, gausit pasirinkti is viso pilno medzio asortimento. Dabar nemazai gamina maisytu, stabilizuotas medis ir akrilas
Last edited by evaldasm; 11-08-2015 at 09:25 PM.
Na ir darMystical Mods
![]()
Cia siaip..kad zinotumet jog yra ir tokiu kainu..ir pirkeju
Išsiųsta naudojantis LG-D802 Tapatalk 4 Lt
Marquis RDA•Erlkönigin•Rose V2s•BF-99•Lemo 2•KS RTA•GEM RTA•Origen V2•In'nax MR2•Nemesis•Sigelei 100W•Caravela•SMPL Mod•Cloupor Mini•Evolv DNA40