Kas supranta rusiskai aprasymas apie Гондурас MAX2.2.
Kas supranta rusiskai aprasymas apie Гондурас MAX2.2.
GUS KISS|Colibri|VaporShark|SN Box|XVOStick|Delta|PIPELINE PRO 2+|Wood N Breath SOOOM-40N
GP S&P|RoseV2|Salamandra|Calix|TilemahosV2|KS|Merkava|GEM - MarkBugs|Zz|ATAMAN III
Atsiprašau Kayfūno Praimo, jeigu originalo oro padavimo vamzdelio vidinė kiaurymė tokia, kokia ir čigoniško SXK klono - 1,8 mm. Buvau susidaręs neteisingą išankstinę nuomonę.
Ką rašau - tą galvoju, tai mano (kukli) nuomonė ... : D
Dėkui DIGIT500 Gondūrasai ir pribombasai jau LietuvojPirmi įspūdžiai labai geri - skanus cigarietnykas
Mažiukas ir lengvas. Skanauju nesustodamas
![]()
Winci kaip praejo darbo diena Honduruiproblemu nelenda ?
GUS KISS|Colibri|VaporShark|SN Box|XVOStick|Delta|PIPELINE PRO 2+|Wood N Breath SOOOM-40N
GP S&P|RoseV2|Salamandra|Calix|TilemahosV2|KS|Merkava|GEM - MarkBugs|Zz|ATAMAN III
Viskas puikiai, nei garikų, nei pratekėjimų, skysčio gana mažai valgo - bakelis taupukas. Užmovęs ant iJusto šiandien nešiojausi, po kišenes voliojosi visokiom pozom - jokių problemų. Nu tik kad aliumas, kažkaip biškį diorgina, nors jokių realių pretenzijų kaitiklio aliumui neturiu, bet tokiu pigumu man pats aliumas apskritai atsiduoda. Užtai lengvutis bakelis visai. Išdrožtų Gondūrasą iš titano, tai prabangiau atrodytų. Bet ir kaina pasikeistų.
555T gnusmaS
Nuo nauju metu garinu Dvarw MTL RTA 5 ml. tik pamates klonus nusprendziau trumpai aprasyti. Geras, be probleminis ''cigaretinis'' kaitiklis. Kas negarines be skyscio kontroles pradzioje gal pavargs su vatos teisingu dejimo nors man jokiu bedu nebuvo. Turiu ji su 1.2 mm. apiputimu ir traukiasi jis biski lengviau uz Honduras kur stovi 1.3 mm. vidinis o isore atrodo 1.5 mm. Jei esat tikras MTL megejas butinai nusipirkit 0.8 ir 1.0 mm. apiputimus. Norintiems daugiau oro ir VG rekomenduoju nusipirkti sita ir atitinkamus indeklus arba is vis be ju (butu 3.1 mm.) Zinoma dasipirkti ultem kolba del agresyviu skysciu.
ismatavimai 22 mm. aukstis maziuko 27 mm. talpa 2 ml. vidutinio 31 mm. talpa 3.5 ml. didelis 38 mm. telpa 5 ml. bet tikroveje pilant iki pat virsaus 5.6 ml. vengras su atsarga matavotikriausia ir maziukuose telpa daugiau. Rekomenduoju
Dvarw MTL RTA by KHW Mods