Tai jeigu pakrauni bateriją, po to pagarini ir ji išsijungia, po to vėl pakrauni, panašiai tiek pat pagarini ir vėl išsijungia, na tai akumas į pabaigą. Kitais atvejais periodiškumo nebūtų.
Tai jeigu pakrauni bateriją, po to pagarini ir ji išsijungia, po to vėl pakrauni, panašiai tiek pat pagarini ir vėl išsijungia, na tai akumas į pabaigą. Kitais atvejais periodiškumo nebūtų.
Nu nesupratau ir viskas...
slash tu beveik teisus, bet man atrodo kai akumuliatorius sėda iki tam tikros ribos, tai atjungia įtampos padavimą į kaitiklį, ir sumirksi daug kartų led ant knopkės, o jis nemini kad mirksėtų, nes rašė kad nebereaguoja. Tai velnias žino kas čia iš tikro galėtų būti.
Nieks nereguoja ir net nesumirksi kai issijungia
Pavoge...
Matai, jeigu ten būtų koks eror, tai standartinę programą perkrautų tiesiog išjungiant ir krovimas neįtakotų, todėl aš bandau spėt jog labai pavargęs akumas. Galima pabandyt dar vieną variantą. Pakraut bateriją ir palikt parai. Jeigu kitą dieną neįsijungs, reikš jog visdėlto kažkuri detalė pasvilo ir duoda trumpą.
Sveiki, bėda su spineriu 2. Bandžiau kraut su dviem pakrovėjais, bet nei viens nekrovė. Kraunant baterija nemirgsi, pakrovejas tik mirgsi žalia-raudona.. Ar tinkamu pakrovėju kraunu? Ar bus koks laidas viduje problema?
Jeigu pakrovėjas 5v 420 ma, tai tinkamas. Nežinau kas gali būt, bet žinau kad šitos baterijos pas daug ką iškeliavo į konteinerį dėl krovimo problemų.
Sveiki, ipv 2x, uzsukus 6.1V. duodavo tik 2.6v, gavau patarima perlituoti 510, dabar isviso raso check atomizer, sako kad chipas greiciausiai sudeges, ar taip yra? 11139672_833917156658124_1929094362_n.jpg (jei matos kazkas, jei kanors reikia nufotografuot, sakykit![]()
Na jeigu kas rašo tai gal ir žino. Aš nežinau. Žinau kad jeigu kas būna susvilę, tai dar ilgai kvapelis laikosi ir detalė kažkurioj vietoj būna nežymiai pakilus.
Nei vieno iš šių simptomu nėra, gal pasikeist 510 connectoriu?