Warning: Illegal string offset 'name' in [path]/includes/functions.php on line 6584
E-cig Taisymas ir gedimai - Page 2

View Poll Results: Ar dažnai tenka taisyti e-cig?

Voters
96. You may not vote on this poll
  • Beveik kasdien

3 3.13%
  • Pasitaiko

53 55.21%
  • Nėra buvę

30 31.25%
  • Kartą į savaitę

8 8.33%
  • Kas ta e-cig? ;D

4 4.17%
Multiple Choice Poll.
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 40

Thread: E-cig Taisymas ir gedimai

Quote Originally Posted by zanza View Post
    Nu aš iš kažkokio plastmasgalio išsipjoviau, prieskonio jokio neduoda, nesilydo, bet per storas. :/
    Manau plastmase suplonint ne problema, patrynei su svitriniu popierium iki reikiamo storio ir viskas.

PLASTMASĖ . Prieš darant eksperimentus su sveikata , verta pasitarti su gydytoju ir patyrusiu chemiku .

Narys
    Nu aš iš kažkokio plastmasgalio išsipjoviau, prieskonio jokio neduoda, nesilydo, bet per storas. :/
    Pasidomėsiu ryt dėl tarpinių dar. Kad nereiktų tau plastmasės garint .

Ne, negarinu. Dabar, kayfunas man yra kai kur nors einu tik. Namie su driperiu sėdžiu.

Quote Originally Posted by Valius View Post
    PLASTMASĖ . Prieš darant eksperimentus su sveikata , verta pasitarti su gydytoju ir patyrusiu chemiku .
    O pries pradedamas rukyti analoga ar kas taresi su gydytoju ar tuo paciu chemiku ??
    Pakartosiu draugas Ecodumo offise pirko ta izoliatoriu, pas juos buna.

Quote Originally Posted by VooDoo View Post
    Pakartosiu draugas Ecodumo offise pirko ta izoliatoriu, pas juos buna.
    PAKARTOSIU, ŠIAULIŲ ECODUME NEBUVO. Laukiu kol parkeliaus.

Quote Originally Posted by slash View Post
    Negali taip teigt, kad sudegė mikroschema, nes nebuvai išsiardęs ir nepatikrinai. Išsiardžius gal būtų galima ir daugiau kažką pamatyt, ypač tam kuris supranta, bet gali būt situacija kaip ir su mano innokin. Sudegė dual fet-N mosfetas saugantis visą elektroniką. Atrodo imi ir pakeiti, bet visi tokie mosfetai leidžiami 8 kojų korpusuose, o maniškis turi tik 6.
    Dėl taisymo vietų tai gali bandyt šnekėt su tais kurie taiso mobiliuosius telefonus ar automagnetolas, bet pigu nebus ir kažin ar ne pigiau nusipirkt kitą.
    Man vienas ciuvelis sake, kad gal galima is kur atsisiust ta detale, su tais chip'ais ir tiesiog pasikeist. gal teko girdeti kazka apie tai? (Del siegeli 20w)

Nežinau. Bandyk pas šituos klaust.
    Nu nesupratau ir viskas...

PAKARTOSIU, ŠIAULIŲ ECODUME NEBUVO. Laukiu kol parkeliaus.
    Na kaip ne kaip, o Kaunas Ecodūmo gimtinė ir nieko čia nepakeisi.

Dažnas dalyvis Paulius96's Avatar
    Sveiki, gal kam yra buve bėdų su Vision spinner 2? Man garinant išsijungia ir spaudinejant mygtuką nieks nevyksta. Įkišus kraut viskas ok kraunasi, tada vėl užsuku kaitikli pagarinu ir vel tas pats per tą patį. Kaitiklio varža +- 1,5 omo
    Pavoge...

Tags for this Thread